IFK Kungälv har gjort klart med ytterligare två pusselbitar inför den kommande bandysäsongen. Både Linus Carlström och Kalle Öberg fortsätter i klubben – men Öberg har valt en ny roll. 

– Han har inte riktigt motivationen att spela nästa säsong, men han kommer att vara med i truppen i form av fystränare, säger Tony Uhre i IFK Kungälvs sportgrupp. 

Sedan ett par veckor tillbaka har IFK Kungälvs A-trupp varit i full träning genom både gemensamma och individuella träningspass.

På Instagram lägger laget regelbundet upp bilder på sin träning under namnet: @ifkkungalv.

Nu är ytterligare två pusselbitar klara till nästa säsong.

Linus Carlström, som är fostrad i IFK Kungälv, och som gjorde sin första säsong i A-laget den gångna säsongen har skrivit på för ytterligare ett år.

Linus, som mestadels spelade halv, bidrog med både list och fina passningsklubba till variation i Kungälvs offensiv och nästa säsong får han förhoppningsvis också vara helt skadefri.

Även Kalle Öberg som kom till Kungälv från Nässjö i fjol är klar för en ny säsong. Däremot är det inte planerat att Kalle kommer att spela.

– Han har inte riktigt motivationen att spela nästa säsong, men han kommer att vara med i truppen i from av fystränare, säger Tony Uhre i IFK Kungälvs sportgrupp.

Truppen just nu:

Spelare:

Victor Lindblom, målvakt, Axel Garstam, målvakt, Daniel Strömqvist, Erik Olsson, Greger Svenn, Mikael Lindberg, Andreas Berggren, Elias Modin, Hampus Kärnman, Anton Rydén, Filip Strand, Viktor Uhlin, Joel Emanuelsson, Robert Thelin, Linus Carlström

Ledare: 

Anders Uhlin, huvudtränare, Anders Liw, assisterande tränare, Per Ekholm, lagledare, Tony Josefsson, materialare, skridskotekniker, Johan Rolén, målvaktstränare, Kalle Öberg, fystränare