IFK Kungälvs skyttekung Lukas Persson, 29, har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Persson har varit IFK Kungälvs främste målskytt de senaste säsongerna och är trots att han inte fyllt 30 en av lagets åldermän. 

I ett ungt lag behövs det också rutinerade rävar. Tidigare under våren förlängde lagkaptenen Mikael Lindberg sitt kontrakt och nu har IFK Kungälv förlängt med ytterligare en tung och rutinerad pjäs.

Persson, som har ett av de hårdaste skotten i bandysverige, är en pålitlig målskytt på såväl allsvensk- som elitserie-nivå, och kommer nu att bidra med rutin till IFK Kungälvs unga lagbygge.

Lukas är förutom en skarp målskytt också en forward som drar ett tungt lass i defensiven och är med sin fysik en spelare som är nyttig när det gäller olika typ av spel på en bandyplan.

IFK Kungälv är riktigt glada över att Lukas fortsätter i klubben och många av föreningens supportrar lär känna likadant då ”Pang-Pang” som han kallas de senaste åren kommit att bli en av de stora publikfavoriterna på Skarpe Nord.

Truppen just nu:

Spelare:

Victor Lindblom, målvakt, Axel Garstam, målvakt, Daniel Strömqvist, Erik Olsson, Greger Svenn, Mikael Lindberg, Andreas Berggren, Elias Modin, Hampus Kärnman, Anton Rydén, Filip Strand, Viktor Uhlin, Joel Emanuelsson, Robert Thelin, Linus Carlström, Lukas Persson

Ledare: 

Anders Uhlin, huvudtränare, Anders Liw, assisterande tränare, Per Ekholm, lagledare, Tony Josefsson, materialare, skridskotekniker, Johan Rolén, målvaktstränare, Kalle Öberg, fystränare