Ted Skoglund har bestämt sig för att lira vidare i IFK under de kommande två säsongerna och därmed är IFK trupp spikad.

Ted tog lite av ett sabbatsår under förra säsongen men stöttade upp i slutet på året då skador och tabelläge blev ansträngt. Han gjorde rakt igenom en gedigen insats då och var en bidragande faktor till att IFK klarade sig kvar i allsvenskan. Efter att ha funderat över sommaren har nu suget på allvar kommit tillbaka och därför har föreningen och Ted har skrivit ett tvåårsavtal.

 - Jag har haft anbud från andra föreningar men det är i IFK jag vill spela och det är kul att vara med från början. Jag är beredd på att satsa igen efter att ha funderat och känt efter, säger Ted

Att föreningen nu satsar igen står projektet IFK 3.0 för. Föreningen hade en mycket lyckad Kickoff i april inför ett 80-tal medarbetare och återsamlas igen den 8:e september för att finslipa organisationsdetaljerna inför starten serier och träningsmatcher för alla klubbens lag. Syftet med 3.0 är att reorganisera föreningen efter rekonstruktionen samt rekrytera fler medarbetare att rycka in och ta uppgifter som innebär att fler gör mindre. Det innebär att bördan på var och en minskar som alla ideella så väl vet.

Ett nytänk i IFK är också att det startas ett nätverk som kallas ”affärstorget” där sponsorer skall mötas och få och ge information om både klubben samt vad de själva tillverkar eller har för verksamhet i det företag de representerar. Informationsmöte om nätverket är den 29 augusti och följs sedan upp med ett antal träffar-/minimässor under säsongen.

- Man skall få något unikt för att man sponsrar IFK Kungälv genom att skapa konkreta affärer i detta nätverk, säger klubbens marknadsansvarige, Ola Dagliden, som jobbat fram formerna för nätverket under sommaren.

IFK´s A-trupp är sålunda nu spikad med både rutinerat och nytt manskap och tränar på för fulla muggar. Ispremiär sker på fredag den 18 aug kl 21.00  i Oasen för den som vill njuta av virtuoserna