Även om inte serien har börjat så har helt klart säsongen dragit igång, med både träningsmatch och även spel i Allsvenska Supercupen.

Våra rödblåa krigare har spelat en träningsmatch mot Vänersborg som man utan våra mest rutinerade spelare, förlorade hedersamt med 8-2. IFK har även hunnit med att vinna mot Gripen i Allsvenska Supercupen med 5-2, efter en riktigt stark andra halvlek som man vann med 5-0. Imorgon lördag spelar IFK mot Boltic i Allsvenska Supercupen klockan 9.00 uppe i Lidköping, en tidig matchstart för våra rödblåa krigare men det skall väl dem klara. Ni kan läsa mer om cupen på svenskabandy.se

Men det blir en tuff helg för laget då men redan klockan 13.00 på söndag har träningsmatch mot Tranås i Vetlanda. Båda matcherna följer ni antingen på plats, eller på elitrapport.se