Avtal med Intersport klart

IFK Kungälv kan glädjande meddela att Intersport blir vår materialleverantör av IFK profilen. Profilen innehåller både kläder och skydd och beställs enklast genom webben via den länk som bifogas.

https://www.intersportteamvast.se/ifk-kungalv

Det är fina grejer och priser och från nu är det fritt fram att köpa. Du betalar som en vanligt webbshop via kort eller klarna. Enklare kan det inte bli.

Intersport har lång erfarenhet av sportmaterial och vet vad som krävs i kvalitet och passform och säger själva:

Våra hjärtan klappar för svenskt föreningsliv

INTERSPORT grundades redan 1961 och har sedan dess stått närmast fotbollsplanen, hockeyrinken, löparbanorna och de övriga sportarenorna. INTERSPORT TEAM är en del av världens största sportkedja. Det gör att vi kan erbjuda alla produkter och varumärken som din förening behöver – till riktigt bra priser. Eftersom vi finns på över 150 olika platser runt om i landet har vi bra lokal kännedom och du kan snabbt och enkelt komma i kontakt med oss personligen. Vi är mycket stolta över våra samarbeten på elitnivå. Minst lika glada är vi över våra drygt tusen samarbeten med klubbar inom breddidrotten. Vi tror på inspirerande möten där vi tillsammans diskuterar fram den bästa lösningen för din förening