IFK Kungälv visar fortsatt att laget är på rätt spår inför premiären av allsvenskan i början av November. Segern i den allsvenska Supercupen följdes i helgen upp med en andra plats i cupen ”Bäst i Väst”. 

Kungälv inledde cupäventyret i Ale Arena genom att besegra Mölndal och Skirö med 2-1 respektive 8-1 under fredagen. Som väntat blev lördagens eftermiddagsmatch mot Gripen den som kom att avgöra cupen och tyvärr för Kungälvs fördel tog Gripen revansch för Kungälvs seger när lagen möttes i Supercupen genom att vinna med uddamålet i en match mot slutade 1-2.

Kungälv studsade sedan tillbaka genom att senare på lördagen besegra hemmaklubben Surte med tennissiffrorna 6-1.

Här näst väntar nu en träningsmatch mot Nässjö IF på bortaplan den 26 oktober. Kan Kungälv visa samma fina säsong som under försäsongen har alla bandyälskare i Kungälv en riktigt spännande säsong att se fram emot.