Den allsvenska premiären mellan IFK Kungälv och IF Boltic på lördag skjuts upp på grund av det inte finns någon spelbar is på Skarpe Nord. 

Matchen var planerad att spelas nu på lördag den 3 november men på grund av det milda vädret meddelar Kungälvs kommun att det i nuläget inte finns en realistisk möjlighet till spelbar is på Skarpe Nord i helgen. Frysning på Skarpe Nord pågår för fullt men det milda vädret som drar in under tisdagen och veckan framöver gör prognosen för spelbar is till lördag i princip obefintlig

Det milda vädret är något bandyföreningarna på västkusten brottats med i flera år och ett problem som IFK Kungälv, Kareby IS och Kungälvs Skridskoklubb inom kort hoppas bli av med då en ny inomhusarena för isidrotterna i Kungälv förhoppningsvis är klar inom några år.

Ny tid för matchen mellan IFK Kungälv och Boltic blir onsdag den 12:e december kl 19:00.