Efter den inställda hemmapremiären mot Boltic inleder IFK Kungälv istället Bandyallsvenskan genom att åka till Småland för bortamöte mot Nässjö IF på fredag kväll. 

Efter en stark försäsong kryddat med segern i den Allsvenska Supercupen är det nu äntligen dags för IFK Kungälv att spela om allsvenska poäng. Starten blir kanske den tuffast möjliga då laget tippar en av favoriterna till att vinna serien – Nässjö.

Lagen möttes också i IFK Kungälvs senaste träningsmatch då smålänningarna vann i Stinsen Arena med klara 5-1. IFK Kungälv kom aldrig riktigt in i den matchen, men när det verkligen gäller kanske laget kan hitta rätt med hjälp av den extra glöd och bränsle som förhoppningsvis en seriepremiär hjälper till med i benen.

För Nässjö blir det säsongens andra match efter att laget i sin premiär slog Gripen med 3-2 på hemmais.

Matchen mot Nässjö börjar klockan 19.00 och för er som inte har möjlighet att heja fram IFK Kungälv på plats går matchen att följa på elitrapport.se

På onsdag nästa är det sedan äntligen dags för hemmapremiär på Skarpe Nord, eller Camp Nord, som supporterklubben Skarpa kallar arenan. Då gästas IFK Kungälv av Laik 19.00, men först väntar alltså en stekhet premiär mot Nässjö på fredag.