Säsongens hemmapremiär sker mot Lidköpings AIK, LAIK. Ett lag som IFK både vunnit och förlorat mot genom åren

Årets upplaga av LAIK är fyllt av Villatalanger och Villaspelare, vilket i sig är naturligt då Villa går som tåget och har en kraft att samla de bästa spelarna till sig. Senast i raden av Villaspelare att spela i LAIK är Christoffer Norin som ännu inte tagit någon ordinarie plats i Villa. Utöver Christoffer finns det ett knippe Villa-juniorer som ingår i utbytet av spelare samt för Kungälv kände och evigt unge, Simon Artig. LAIK är ett erkänt skickligt lag och som har goda förutsättningar att bedriva sin verksamhet parallellt med Villa.

För Kungälvs del är det med förväntan, spänning och nyfikenhet man tar sig an LAIK på Camp Nord. Laget skall sälja sig dyrt. Vinsten mot Nässjö är lagd till historien och nya insatser gäller på spelplanen. Inga skador eller sjukdomar finns att rapportera

- Vi kommer spela vårt spel och hoppas det räcker, säger tränare Anders Uhlin

Säsongen som gick tog IFK den åtråvärda skalpen att vinna allsvenskans publikliga trots att det gick grus i spelmaskineriet i övrigt. Det vittnar om ett stabilt intresse för IFK genom ett idogt arbete av supporterklubben Skarpa. Vädret ser ut att bli ok och nog skall Kungälv slå premiäromgångens högsta publiksiffra, 467 åskådare, som Ljusdal lyckas samla på sin premiär.

19:00 är det avslag och vi ser gärna mängder med publik att stötta laget och som innebär att IFK  3.0 lyfter än mer.

Välkomna!

Biljettpriser Allsvenskan på Skarpe Nord säsongen 2018/2019:

Vanlig match:
Vuxen: 100 kronor (Annandagen 120 kronor, när den är IFK´s)
Pensionär: 60 kronor
Student/ungdom 16-20 år (Med CSN-kort): 60 kronor
Barn/ungdom 7-15 år: Fri entré
Barn 0-6 år: Fri entré

Säsongskort 2018/19
Vuxen: 900 kronor

För er som köpt säsongskort så finns de att hämta i kassan på matchdagen mot legitimation