Imorgon onsdag är det dags för IFKs uppskjutna hemmapremiär från 3/11 då isen inte var klar eftersom vädret inte tillät detta, och för motståndet står gamla anrika IF Boltic från Karlstad.

Boltic har börjat serien bra och man har slagit Tranås med 7-5, Västanfors med 4-5, Ljusdal med 6-7, Kalix med 4-1 ,sedan har man även tre förluster mot AIK, Gripen och LAIK. Men resultaten i matcherna de vunnit visar att Boltic är ett lag som inte backar hem och ger sig när motståndet blir tufft. Spelare att hålla koll på i Boltic är bland annat Gustav Backman med 11 mål, Andreas Eriksson, ny från Gripen med 3 mål och 9 assist och Jonas Wennerström med 6 mål och 2 assist. Boltic gillar att köra full fart framåt i år och tränaren säger själv att dom vill spela en offensiv bandy som skall vara kul att spela.

Kungälv har ju gått starkt och ligger på en stabil tredje plats i tabellen. Nu hoppas man kunna fortsätta denna trend och vinna hemma för att avancera ytterligare i tabellen, vilket det finns stora chanser till i och med att IFK fortfarande har spelat en till två matcher färre än de flesta lag. Kungälv ställer självklart upp med bästa laget för dagen.

Det ser även ut att kunna bli riktigt trevligt bandyväder med någon minusgrad och endast en svag vind, alltså troligtvis perfekta förhållanden. Vi hoppas självklart på en rejäl och härlig publik med bra tryck på läktaren.

Matchstart 19.00

Varmt Välkomna till Skarpe Nord!