Vi är nu igång med nedräkningen till Jontefondsmatchen fredag 25 januari.

I bilden ser ni de företag och privatpersoner – riktiga hjältar som redan är klara och stöttar denna match så att vi dels kan bjuda publiken på en gratis bandyfest, men inte minst ger oss möjligheten att skänka pengar till Jontefonden.

Termometern visar den del som går till Jontefonden, och vi har satt upp ett ambitiöst mål. Vi hoppas kunna komma upp i 100 000 kr fram till matchdagen!

Denna bild kommer att uppdateras löpande under januari månad hela vägen fram till matchen så att vi tillsammans kan följa det.

Är du privatperson eller företag som vill vara med så hör av dig till Ola Dagliden på något av följande vis:

Ola.dagliden@ifkkungalv.se eller 0704-190682

Vi kommer att lägga upp alla namn så fort nya är klara så ingen mening att vänta in i det sista…på tisdag den 22 januari kommer vi att ha en helsida i Kungälvsposten inför matchen, där alla som bidragit kommer att tackas. Det innebär att sista dagen att anmäla sig blir fredag 18 januari.