Hela Jontefonden arrangemanget blev otroligt bra och lyckat och hela 1624 personer hade letat sig ner till Skarpe Nord denna fredag kväll. Detta bidrog till en härlig stämning och bra med pengar till Jontefonden. Kungälv spelade i orangea matchtröjor och arenan var även den i orangea färger ikväll.

Matchen blev tyvärr ingen höjdare för Kungälvs del. Det började dock bra med spelövertag och modigt spel av laget och man tog också ledningen på en hörna efter 23 minuter spelade av Mikael Lindberg. Men efter 1-0 målet avtog IFK:s mod tyvärr och man vågade inte riktigt gå för det utan spelade säkert istället. Nässjö gjorde två mål genom ett snyggt avslut från höger och en sedan retur mitt framför mål.

Halvtidsresultat 1-2

I andra halvlek kom Nässjö ut med pondus och gick högt på Kungälv, och laget fick inte igång spelet alls och missade tyvärr även de lägen man hade. Nässjö vann andra halvlek med 3-0 och gjorde alla dessa mål med riktigt snygga skott.

Men vi hänger inte läpp för detta utan är oerhört nöjda med ett jätte bra arrangemang och engagemang av alla människor som deltagit i detta och bidragit med både jobb och pengar. Stödet för alla som behöver organ är ovärderligt och Kungälvs folket visade idag sitt fullständiga stöd till Jontefonden. För detta vill vi utbringa vårt varmaste tack!

Matchfakta kan ni se här

Highlights från bandyallsvenskan.se kan ni se här

Foto: Johan Spanås