Ytterligare biljetter är nu släppta och finns att köpa över disk till VM-matchen i Ale Arena mellan Sverige och Finland den 28 januari. Nätet är slutsålt

Nätbiljetter slutsålda och nu går det endast att köpa biljett över disk av de biljetter som återstår. Allt för att så många som möjligt skall kunna få en chans att se denna superintressanta match och inte mötas av ”lapp på luckan” matchdagen.

Biljetter köper ni på IFK kansli. Ring 0303-13330 för att köpa. Även Surte har biljetter och där sänder ni ett e-mail till landskamp@surtebandy.se  och där meddelar ditt namn och hur många biljetter du vill köpa.

Priset är; Vuxen 220 kr, pensionär 175 kr och ungdom t.o.m 16 år 100 kr.

Gratisbussar kommer matchdagen att avgå löpande från kl 17:00 från gamla busstationen i Kungälv och stanna på Eriksdal samt Bohus centrum innan slutstation vid Ale Arena.  Sista buss hem från Arenan går kl 22:00 med motsatt runda. Det är begränsat med parkeringar då stallet bygger om och tar upp yta men det finns och kostar 20kr/bil och ni visas in till ledig plats av parkeringsvakter.

Matchen som arrangeras är Sveriges och Finlands andra match i turneringen och gäller mycket för båda nationerna och det blir ett nöje att få se delar av världens bästa bandyspelare i Ale Arena. I Finland lirar också många som har spelat i IFK Kungälv så åtminstone Kungälvspubliken bör vallfärda över älven för att återse de finska lejonen som glatt Kungälvsborna genom åren. I Sverige återfinns ingen just nu som spelat i IFK Kungälv eller Surte BK men alla spelare har varit på både Skarpe Nord och Ale Arena och lirat och att åter besöka Ale med kanske den bästa is som finns, är naturligtvis ett kärt återseende.

Att få revansch på Finland som överraskande slog Sverige i fyrnationsturneringen i Rättvik, är en given målsättning