IFK Kungälv P9/P10 består av killar födda i huvudsak 2009 och 2010. Truppen har ca 30 spelare och 5 ledare. Vi tränar två dagar i veckan, lördagar och tisdagar.

Fokus detta år ligger mycket på att utveckla skridskoåkningen för samtliga killar och bli ett jämnt lag. Vi har satt som mål att alla killar ska, när säsongen är slut, kunna åka översteg åt båda hållen samt momentet att kunna driva boll, titta upp och slå en passning.

Vi är ett härligt gäng i denna grupp och det skrattas mycket både på och vid sidan av isen. Vi ställer också upp i de poolspel som arrangeras i distriktet. Vi har haft lag i både P9 och P10 klasserna vid alla tillfällen och spelat mycket bra och visat att vi är i framkant i distriktet.

Vi arrangerade också ett eget poolspel i december som blev mycket lyckat. Det var fantastiskt väder och vi fick ihop gruppen med föräldrar på ett bra sätt genom att de fick arbeta tillsammans med bla. Grill, servering, sekretariat och hålla ordning och reda på arenan.

Några andra höjdpunkter hittills med säsongen värda att nämna var när vi fick åka in på isen i samband med Jontematchen och VM-matchen i Ale. Det var glada och stolta killar efter dessa framträdanden.

Vi välkomnar ständigt nya bandyspelare så är man intresserad är det bara att hänga på!

Hälsningar
Ledarna

Länk till vår sida: https://www.laget.se/IFKP9/

Foto: Johan Spanås, bandyfoto.se