IFK Kungälv spelar på lördag klockan 16.00 säsongens sista bortamatch i bandyallsvenskan mot Tranås. Matchen i sig har ingen betydelse för Kungälv när det gäller chansen att nå kval eller första placeringen. Det gäller dock för IFK att avsluta snyggt och man har chans att gå om både Ljusdal och LAIK och nå en hederlig fjärdeplats i bandyallsvenskan. 

Även förra året så var det just Tranås som var lagets sista bortamatch, dock en match som hade en mycket större betydelse. Då tog dom en mycket härlig seger  och lyckades att gripa ett sista halmstrå för att hänga kvar i bandyallsvenskan, så positiva bilder finns hos spelarna.

Detta år är rollerna lite omvända då Tranås har en mycket viktigt match att spela då dom spelar för att inte åka ur bandyallsvenskan, dom ligger i dagsläget näst sist på nedflyttningsplats med 2 poäng upp till Katrineholm och 4 poäng till Tillberga. Så vi lär få se ett offensivt och hungrigt Tranås som kommer kriga för att få stanna kvar i serien.

Skarpa hade förra året med sig en full buss upp för att heja fram laget till seger. Stämningen den resan var magisk och självklart åker skarpa upp i år igen med en buss till Tranås och stötar IFK.

Matchstart 16.00 och ni följer den på Elitrapport eller köper matchen på bandyallsvenskan.se och ser den live.