P19 laget består i år av spelare födda 00 till 03.  Vi  är 18 utespelare och 2 målvakter samt 5 ledare. Träningsnärvaron är mycket hög  och till dagens datum har vi avverkat ca 90 aktiviteter.Vi har under säsongen fått tillbaka flera killar som tidigare lämnat klubben för andra lag, vilket är extra roligt.

Laget spelar i pojkallsvenskan där vi möter 6 andra lag (Karlstad, Höjden/Mölndal, Vänersborg, Villa/Lidköping, Viking/LIF/FIF,  Surte). Våra träningpass startade i april då vi körde 2 pass per vecka + individuell träning på gym ca 3 pass per vecka.

I september fick vi fick tillgång till is i Ale arena där vi tränat en gång i veckan och samma i Lödöse ishall. Ett flertal av våra killar går också på Mimers bandyprofil vilket innebär 3 pass per vecka på dagtid.

Under försäsong deltog vi i Svenska cupen där vi gjorde bra ifrån oss med de begränsade förutsättningar som träning/match på Skarpe Nord innebär.

/Tränarna IFK Kungälv P19

https://www.laget.se/IFKP18/

Foto: Johan Spanås (bandyfoto.se)