Christoffer Trysberg och Filip Backner ansluter till IFK

Säsongens första nyförvärv hämtar IFK denna säsong från Mölndal i form av Christoffer Trysberg och Filip Backner. Två ungdomar som verkligen vill satsa på sin bandy och att nå elitserien. Detta hoppas killarna kunna bidra till i Kungälv och föreningen kan bara hålla med.

Christoffer var säsongen som gick, på utvecklingsavtal med Frillesås medan Filip spelat hela säsongen i Mölndal. Mölndal som i år kvalade till allsvenskan men nådde inte ändå fram men strongt gjort ändå.

Christoffer levererade 13 mål och 17 assist i grundserien medan Filip stod på tillväxt och vara med för att se och lära. I kvalet presterade Christoffer två mål och två assist.

Nu ansluter herrarna till IFK-truppen och vi återkommer lite längre fram med en närmare presentation av killarna.