IFK Kungälv har gjort klart med ytterligare två pusselbitar i nästa års lagbygge. Det handlar om Andreas Kihlvall senast i Kareby och Anton Ysing som förlänger sitt kontrakt.

Tidigare i veckan kunde klubben presentera tio nya underskrifter och dessförinnan presenterades även de två nyförvärven Christoffer Trysberg och Filip Backner  från Mölndal.

I Andreas Kihlvall får IFK Kungälv en återvändande talang född 1996, med inte minst ett bra skott. Andreas är fostrad i IFK Kungälv, men var under gymnasietiden iväg och gick på bandygymnasiet i Sandviken innan han vände hemåt och spelade i Blåsut och därefter i Kareby/Kungälv.

Anfallaren Anton Ysing, även han född 1996, återvände till Kungälv inför den gångna säsongen efter en sejour i Frillesås, och är alltså nu även han klar för ytterligare än säsong i den rödblådräkten.

Bygget med ett ungt och hungrigt Kungälv går alltså vidare och stommen i truppen börjar nu blir klar. Samtal pågår dock fortsatt med aktuella spelare och ett par namn till är att vänta innan truppen är spikad.

Truppen just nu:

Ledare: Anders Uhlin huvudtränare, Anders Liw assisterande, Per Ekholm lagledare och Tony Josefsson material.

Målvakter: Viktor Lindblom, Axel Garstam

Utespelare: Viktor Uhlin, Andreas Berggren, Joel Emanuelsson, Robert Thelin, Erik Olsson, Daniel Strömquist, Hampus Kärnman, Niklas Holopainen, Christoffer Trysberg, Filip Backner, Andreas Kihlvall, Anton Ysing.