Pålitliga slitvargen och trevliga norrmannen, Greger Svenn lirar vidare i IFK

Efter lite funderingar över sin civila situation med jobb och träningar/matcher har nu Greger kommit fram att fortsätta med IFK. Greger tillför IFK ett slit och kämpande med sin inställning. Oftast jobbar han i det tysta och får sällan de stora rubrikerna. Det symboliserar en lagspelare som ger sitt för laget och medverkar på sätt att andra kan kliva fram och göra målen. Att Greger är norsk landslagsman har väl inte undgått någon och kommer med största sannolikhet att vara det även denna säsong.

IFK sportgrupp är mycket nöjda att få nyttja den glade Gregers tjänster ännu en säsong och kontraktet är på ett år

Truppen just nu:

Ledare: Anders Uhlin huvudtränare, Anders Liw assisterande, Per Ekholm lagledare och Tony Josefsson material.

Målvakter: Viktor Lindblom, Axel Garstam

Utespelare: Viktor Uhlin, Andreas Berggren, Joel Emanuelsson, Robert Thelin, Erik Olsson, Daniel Strömquist, Hampus Kärnman, Niklas Holopainen, Christoffer Trysberg, Filip Backner, Andreas Kihlvall, Anton Ysing, Greger Svenn.