IFK spelade idag sin allsvenska premiär borta mot Katrineholm. Matchen slutade 7-2 i favör för hemmalaget.

Matchen började svajigt för IFK där man direkt straffas för sina misstag.  Innan klockan står i matchminut 35, ligger laget under med 4-0.  IFK lyckades reducera till 4-1 på hörna genom Andreas Berggren.

I andra halvlek ger man återigen Katrineholm fördel genom att släppa igenom 5-1.  IFK reducerar senare, återigen på hörna, genom Viktor Uhlin. Andra halvlek är i sin helhet bättre än den första men misstagen finner vi i det egna spelet.

IFK drabbas även av ett matchstraff genom vår sistnämnde målskytt vilket kommer att innebära ett stort avbräck i kommande matcher. Oklart hur många matcher det blir. Summa summarum är IFK i för stora delar av matchen nervöst och spänt. Det finns större kapacitet i gruppen.