Förra säsongen inledde IFK Kungälv ett samarbete för att stötta Jontenfonden och deras viktiga arbete. En match i orange tecken mot Nässjö fyllde läktarna och hela 150 000 kr samlades in till fonden genom företag och privatpersoner. I år är det dags igen att bidraga och se om vi kan slå 150 000 kr.

Även i år står Nässjö för motståndet men matchdagen är fredag den 14.e februari. Det blir en bandyupplevelse med fri entré och ett matchevenemang utöver det vanliga då vi hoppas sätta publikrekord på Skarpe Nord och samla in pengar till Jontefonden. Kl 17:00 öppnar grindarna i år för en after work med underhållning, gulaschsoppa och öltält. Missa inte det.

IFK Kungälv vill stötta Jontefondens arbete för att öka livskavlitén, skapa glädje och sätta en guldkant på en annars tuff vardag för svårt sjuka barn som väntar på transplantation eller för de barn som har fått nya organ och som efter det kämpar hårt för att få tillbaka sitt vanliga liv.

Sedan säsongsstarten har IFK Kungälv spelat med Jontefondens logga över hjärtat på matchtröjorna, för att sprida budskapet om att registrera sig för organdonation och för att uppmana människor att stötta Jontefonden ekonomiskt.

IFK Kungälv är nu stolta över att, ännu en gång, kunna presentera föreningens stora evenemang för att för att stötta Jondenfonden. En aktvitet som vi har planerat under hela hösten och som vi hoppas kommer att bli vinterns stora höjdpunkt på Skarpe Nord och i Kungälv.

IFK spelar i orangea matchtröjor under Jontematchen

IFK Kungälv tar emot klassiska Nässjö IF fredagen den 14 februari 2020 och vår vision är att kunna sätta nytt publikrekord på Skarpe Nord då det fri entré och då vi kommer att skapa ett matcharrangemang utöver det vanliga.

Det kommer finnas after work från kl 17:00 på arenan där vi kommer bland annat kommer att ha storbildskärm, livemusik, öltält och annan underhållning. För en unik afton kommer IFK Kungälv också att byta färg på matchtröjorna och spela i Jontefondens orangea färg.

Vad tanken med matchen?

– Syftet med matchen är att samla in pengar till Jontefonden och stötta fondens viktiga arbete. Det kommer vi att göra med hjälp av företag och privatpersoner med stora hjärtan som gör det möjligt att båda bjuda Kungälvsborna på fri entré till bandyfesten och även se till att överskottet av detta går till Jontefonden, säger Ola Dagliden som är marknadsansvarig i IFK Kungälv.

Efter matchen kommer IFK Kungälv också att auktionera ut de unika orange matchtröjorna som A-laget spelar i mot Nässjö och Jontefonden kommer också att finnas på plats på Skarpe Nord för att informera och sprida budskapet om fondens arbete och varför den behövs.

– IFK Kungälv är oerhört glada över samarbetet med Jontefonden och vi hoppas att hela Kungälv och alla bandyfantaster i vår region sluter upp bakom matchen för en oförglömlig upplevelse, säger Ola Dagliden.

Den minnesvärda läsare kommer ihåg att förra säsongen gick sponsorpaketet ”Orange Hjälte” innan ens bläcket torkat i skrivaren. I år blir det därför budgivning i 25 000 kr intervall fram till kl 19:00 den 7 februari. Högst bud då erövrar titeln ”Orange Hjälte” och kan ståta med detta ett helt år till nästa match. Övriga paket finner ni om ni bläddrar på bildpilarna i artikeln. Eller klicka HÄR så kommer ni till sidan och kan öppna vår folder

OBS! Alla som vill vara med och bidra omber vi ta kontakt direkt med Ola Dagliden via antigen mejl eller telefon. 

Telefon: 070- 419 06 82 Mejl: ola.dagliden@ifkkungalv.se