Den 14 Februari så spelas Jontefondsmatchen på Skarpe Nord då det är fri entré när IFK Kungälv tar emot Nässjö IF. 

Vår vision är att kunna sätta nytt publikrekord på Skarpe Nord och vi kommer att skapa ett matcharrangemang utöver det vanliga.

Det kommer bland annat finnas storbildskärm med alla vänliga givare som visas med namn eller logga, livemusik, öltält och annan underhållning. För en unik afton kommer IFK Kungälv också att byta färg på matchtröjorna och spela i Jontefondens orangea färg.

Vad tanken med matchen?

– Syftet med matchen är att samla in pengar till Jontefonden och stötta fondens viktiga arbete. Det kommer vi att göra med hjälp av företag och privatpersoner med stora hjärtan som gör det möjligt att båda bjuda Kungälvsborna på fri entré till bandyfesten och även se till att överskottet av detta går till Jontefonden, säger Ola Dagliden som är marknadsansvarig i IFK Kungälv. Förra säsongen samlades in totalt, med tröjaktionen, strax över 150 000 kr och det vore väl märkligt om inte detta kan slås så passa på och anmäler er som hjälte. Guld-/ silver-/ bronshjälte för i huvudsak våra vänliga företagare eller familj-/privathjälte för privatpersoner.

Läs mer om matchen här eller ta en titt i foldern med information om Jontefonden och om de sponsorpaket som finns här.

OBS! Alla som vill vara med och bidra omber vi ta kontakt direkt med Ola Dagliden via antigen mejl eller telefon. 

Telefon: 070- 419 06 82 Mejl: ola.dagliden@ifkkungalv.se

Håll också utkik på klubben sociala medier med uppdateringar av insamlade medel. I skrivande stund är det 70 930 kr till Jontefonden