P19, kämparlaget som hittils vunnit alla sina matcher, har bara Surete kvar att besegra!

Årets upplaga av P19 består av spelare födda 03-00. Eftersom vi i klubben endast har två killar födda 01, och dessutom har några 00-killar som vi har värnat om att fortsätta spela bandy, har vi valt att söka dispenser för dessa inför årets säsong. Detta har gjort att vi har en trupp som består av 18 spelare.

Vi startade upp vår försäsong i våras med truppen, men eftersom ganska många av våra killar ingick i A-lagets träningstrupp, blev det inte så lätt att få till det med träningar. Detta behöver vi se över till nästa år och diskussioner om att göra en större försäsongstrupp tillsammans med P16 är igång.

Hur som helst, det kom det igång ordentligt i september med isträningar där hela gänget kunde samlas. Eftersom seriespelet för vår del inte består av mer än 12 matcher, valde vi att vara med i två cuper på försäsongen. Den första gick av stapeln i september uppe i Vänersborgs arena och den andra i oktober i Berns Arena, Örebro.

I november startade vår serie med en form av poolspel för att därefter gå över till ett vanligt seriespel. Vi har till dags datum vunnit alla våra matcher, men det har varit många jämna tuffa matcher som killarna har fått kriga på ordentligt i för att ro i land 2- poängaren. Just nu återstår en hemmamatch, mot Surte, som spelas fredag 21/2 på Skarpe, dit ni är hjärtligt välkomna att fira våra seriesegrare.

Ledarstaben för P19 i år består av:

Magnus Carlström
Håkan Olsson
Stefan Angberg
Mattias Frykholm (Mtrl)
Daniel Johansson (Mtrl)

Sist men inte minst har vi våra ständiga grabbar i seketariatet, Anton Carlström och Olof Jenefelt samt Patrick/Marie Emanuelsson som sköter kaffe stugan med bravur under matcherna. Vi hade inte klarat oss utan er, stort tack!

/Ledarna

Foto: Johan Spanås