Ungdomsallvenskan södra  avslutas med derby mot Surte och frågan är om laget klarar sig igenom serien utan förlust eller oavgjort resultat?

IFK Kungälv P19 har gått som tåget i årets ungdomsallsvenska och har redan vunnit serien men fredag 21 februari är det prestigemöte mot Surte.  IFK Leder serien på 22 poäng genom 11 vinster av 11 spelade matcher. Surte ligger näst sist på 8 poäng men i ett derby kan vad som helst hända så inget är vunnit på förhand.

Matchen skulle spelats på Skarpe men är flyttad till Ale Arena för att fä bra förutsättningar och slippa asfalt, betong, salt och navkapslar från bron. Kom till Ale Arena och stötta killarna till en serie utan förlust. I laget finns flera som idag tränar för fullt med A-truppen och som vi kommer att få höra talas om i framtiden. Jenefeldt, Olsson, Carlström mfl. är kända namn vi har hört i IFK led under många år och nu tar dessa unga herrar stora kliv i sin utveckling.

Väl mött i Ale arena kl 20:00 på fredag