På tisdag 19.00 tar IFK Kungälv emot klassiska Boltic i säsongens sista match för A-laget på Skarpe Nord.

Då IFK Kungälv via 5-5 borta mot Örebro i helgen säkrade nytt allsvenskt kontrakt kan matchen tyckas mindre viktig. IFK Kungälv vill dock avsluta säsongen på ett snyggt sätt och har vid seger också chansen att gå om just Boltic.

För det krävs en segermarginal med minst tre mål och vill sig allt väl är det kanske inte en omöjlighet. Boltic som gjort en stark säsong vill säkerligen också avsluta snyggt och när lagens möttes strax innan jul vann värmlänningarna med 5-4.

Då var Boltic i den absoluta toppen av tabellen, samtidigt som Kungälv kämpade i andra änden av Bandyallsvenskan.

Sedan annandagen har Kungälv dock fått allt mer att stämma och åkt som en raket uppåt i serien. Den känslan vill både laget och supportrarna förstärka inför den stundande försäsongen och till nästa vinter då det unga laget vill visa att de kan prestera på en hög nivå under hela serien och därmed också kunna närma sig topplagen och kriga högre upp i tabellen.