Två tongivande spelare förlänger med IFK

Efter att ha vilat från bandyn under några veckar har nu två av klubbens tongivande spelare valt att förlänga sina kontrakt med IFK.

Målvakten, Axel Garstam var först och är tongivande så tillvida att han alltid lojalt har kämpat i det tysta vid sidan om Viktor Lindblom och alltid varit redo den dagen han behöver rycka in mellan stolparna. Vem minns inte kvalmatchen i Vänersborg mot Blåsut då Axel fick hoppa in när Viktor var skadad. Räddade bland annat ett friläge som kunde gett Blåsut vind i ryggen och spelat ner IFK i Div 1. Nu blev det inte så som väl är kanske tack vare räddningen. Axel har tagit stora steg sin utveckling säsongen som gick och om det fortsätter kan han mycket väl utmana Viktor Lindblom om vem som skall stå. Spännande att följa Axels utveckling.

Andra man att rita på är även han målvakt. Viktor Lindblom vill fortsätta att utvecklas i IFK och hålla Axel Garstam bakom sig på ett vänskapligt men konkurrerande sätt. Allsvenskan har visat sig vara en mycket mer spännande serie än elitserien och seriositeten bland lagen är minst lika stor som i eliten. Därför vill Viktor satsa vidare i IFK och lyfta laget till högre nivåer med slutmål att nå elitserien med IFK Kungälv. Att Viktor står för stort spel och gjort mängder av kvalificerade räddningar är väl heller ingen som har missat.

Vi hälsar dessa spelare varmt välkomna till en fortsättning i IFK