IFK fortsätter bygga framtiden genom att värva två talangfulla spelare från IFK Vänersborg. 

I måndags blev de officiellt att Kungälv värvar två talangfulla spelare från IFK Vänersborg i form av Lucas Brorsson och Sebastian Wahlberg. Två spelare som förstärker truppen med talang och driv.

- Det känns kul att spela i en satsande allsvensk klubb. Det har jag sett fram emot länge. Jag känner att det är helt rätt steg att ta för att bli en bättre bandyspelare. Jag fick också känslan av att det är ett gott gäng att spela bandy med. Som spelare är jag teknisk på skridskorna och har en bra spelförståelse, säger Lucas Brorsson.

- Det kändes som helt rätt utmaning i min karriär att spela i ett satsande Kungälv. När klubben visade intresse gav det extra inspiration som ledde till att man tog klivet. Det kändes också som en säkerhet att det finns ett ledarskap med struktur. Som spelare är jag snabb på skridskorna, bra med klubban samt en riktig vinnarskalle, säger Sebastian Wahlberg.

Nyförvärv sedan innan finner vi Mikeal Karlsson från LAIK.

Vi i IFK Kungälv hälsar er varmt välkomna!