För ett par dagar sedan hölls IFK Kungälvs årsmöte. Där redovisades en ny ordförande i form av Ola Dagliden vilket innebär att Stefan Strand tackar för sig efter flera fina år på Kungälvs ordförandepost. Stefan har funnits där i tuffa tider och redovisade tillsammans med föreningens nya organisation och ledningsgrupp ett plus resultat om 500 000 för året 19/20.  Vi tackar Stefan för fint arbete och välkomnar Ola. Här nedan följer Olas brev till medlemmarna.

Till alla medlemmar i IFK Kungälv,
Jag tackar för ert förtroende att tillsammans med styrelsen få leda IFK Kungälv genom kommande år då föreningen firar 80 år!
Under de senaste fyra åren har vi i styrelsen under ledning av Stefan Strand varit igenom hot om konkurs, rekonstruktion och en omstart av föreningen.
Projektledare Anders Uhlin anlitades inför senaste säsongen och nu är föreningen på stark frammarsch tack vare en organisation och struktur som växer fram
Föreningen redovisade på kvällens årsmöte ett positivt resultat på över en halv miljon kronor(!) tack vare stora kostnadsbesparingar och jag ser ödmjukt men med stor tillförsikt fram emot kommande år!
Fokus blir fortsatt på ekonomin och kostnadskontroll, och i dessa svåra tider behöver vi planera för det värsta, men vi hoppas helt klart på det bästa.
Men nu ska vi samtidigt framåt och uppåt. Vi är IFK KUNGÄLV! Och det varumärket ska vi utveckla med raka ryggar och stolthet.
Jag hoppas att vi nu attraherar ännu fler till att vilja var med i föreningen, både medlemmar och företagspartners.
Men det viktigaste av allt, som allt vårt arbete ska leda till är att många flickor och pojkar kommer till oss och lär sig åka skridskor, och sedan fortsätter med bandy så länge som möjligt…
Tack!
Ola Dagliden
Ordförande IFK Kungälv