Bussbokning är IFK leverantör av resor även de kommande två säsongerna

Inför förra säsongens upphandling av resor vann Kungälvsföretaget Bussbokning anbudet. IFK vill naturligtvis så långt det är möjligt stödja företagare i Kungälv då många av dessa stöder IFK. Glädjande då att det var bussbokning som blev leverantör. Avtalet är på tre år och första året var ett prövoår som föll mycket väl ut och nu går parterna vidare med avtalets två kommande år. I det avtalet ingår också att IFK Kungälv får en så kallad ”striped” buss med IFK logga som visar vilka vi är när vi är ute och reser. Bussbokning uppfyller mycket väl alla krav IFK har på en omdömesgill leverantör som bidrar till samhällets hållbarhet.

- Ser mycket professionellt och inspirerande ut och visar att vi är på gång i hela föreningen samt att bussbokning tror på oss som organisation genom det långvariga avtalet, säger IFK huvudtränare, Anders Uhlin

Förra säsongen fick IFK tillfälle att nyttja samma chaufför, Peter på varje resa. Det var mycket lyckat då Peter blev en i teamet vid våra matcher och bidrog med en smittsam glädje. Att Peter inte hade sett bandy tidigare i någon större omfattning, men fann sporten som en av de roligaste som finns, säger väl mycket om bandyns själ, gemensamhet och glädje.

Kort om företaget:
Bussbokning erbjuder moderna helturistbussar för såväl långa Europaresor som korta transfers. Deras bussar utgår ifrån Göteborg, Kungälv, Borås & Helsingborg med omnejd.

Bussbokning.com ingår i Bussbokningsbolagen tillsammans med:

Ellös Buss – Klippans Busstrafik – On Holiday – Resekompaniet i Kungälv

Bussbokning i Sverige AB
Nytorget 1, 442 32 Kungälv

Tel +46-(0)31-21 79 00 (Kungälv/Göteborg)
Tel +46-(0)33-55 55 740 (Borås)
Tel +46-(0)40-684 61 40 (Klippan/Helsingborg)

https://bussbokning.com/