IFK Kungälv befinner sig i en utvecklingsfas och bygger för framtiden med stark utveckling. Föreningen har tagit stora kliv senaste säsongerna men för att kunna växa ytterligare behöver vi bli fler krafter

IFK söker därför medarbetare inom följande områden:

Sport - där vi ansvarar för driften av föreningens sportsliga utveckling, senior, ungdom, utbildning, material mm. mm. Sportbakgrund är inget krav utan viljan att utveckla väger minst lika tungt och gillar men att samverka och utveckla spelare och ledare är detta området för dig

Affärsutveckling - där vi driver föreningens marknadsaktiviteter på företagssidan. Det är försäljning, kampanjer, erbjudanden, mm.mm. Är man intresserad och driven av av affärer är detta en plats för dig.

Marknad privat - där vi driver alla föreningens riktade aktiviteter och försäljning till privatpersoner såsom försäljning av bingolotter i ståndet på MAXI, Kungälvsklippet, gräsroten mm.mm men även medlemsförmåner och rekrytering av medlemmar. Är man sugen på att lägga några timmar för IFK men inte regelbunden insats kan detta vara ett område för dig.

Kommunikation - där vi kommunicerar internt likväl som externt med våra intressenter vad vi håller på med samt nyhetsflödet. Man behöver verkligen inte vara journalist för skriva på webben utan viljan och önskan att nå ut med budskap väger minst lika tungt och många av våra skribenter genom åren har gått vidare och utbildat sig till journalist då man fick smak för skrivandet av nyheter. Vi utbildar naturligtvis i våra verktyg.

 Arena - där vi driver och organiserar alla våra matcharrangemang samt övriga arrangemang. Det kan vara allt från p-vakter vid stormatcher till grillkockar och sargvakter men också hjälpa till att sätta upp och ta ner reklam före och efter säsong. Finns många roller och inga förkunskaper krävs utan vi utbildar er och förser er med utrustning.

 Ni anmäler intresse på nedan länk som går till ett formulär att fylla i. O:S:A: Löpande då rekrytering sker löpande

Vi kallar därefter er till möte i små grupper och respektive område och tillsammans analyserar vad som känns och passar bäst.

 

Varmt välkomna med er anmälan och till IFK Kungälv