IFK Kungälv kan glädjande meddela att klubben inlett samarbete med PadelCourten i Kungälv som ger medlemmar rabatt vid spel.

Som medlem i IFK Kungälv spelar du för halva ditt pris under dagtid samt med 10% rabatt under kvällar och helger, priset gäller för varje IFK-medlem i bokningen. För ta del av erbjudandet loggar du vid bokning av bana in med den mailadress du uppgivit vid medlemskapet i IFK Kungälv. Har du inte uppgivit någon mailadress går det bra att anmäla den till kansliet@ifkkungalv.se så ser vi till att den når PadelCourten och några dagar senare kan du boka. Ni som har familjemedlemskap kan också skicka in alla dina familjemedlemmars adresser till kansliet så registrerar vi dessa hos PadelCourten och efter några dagar kan även de som ingår i familjemedlemskapet boka och spela.

Exempel: När IFK-medlem bokar banan så har hen rabatt på sin fjärdedel av bokningen i och med sitt medlemskap, (är alla fyra medlemmar i IFK så erhåller alla rabatten automatiskt i systemet, är två medlemmar så gäller det för dessa två o.s.v.). Övriga i bokningen betalar vad den personens medlemskap hos Padelcourten är.

Exempel då en (1) IFK-medlem bokar

1h 380kr dagtid.
Anna Andersson, IFK-medlem, betalar 380/4/50%= 47,50kr
Rikard Nilsson, ej medlem IFK, 380/4 = 95kr
Johan Martinsson, Ej IFK, betalar 380/4=95kr
Lena Johansson, ej IFK, 380/4=95kr

Om personen som bokar är IFK-medlem så kommer det stå att hen ska betala 332,50 kr om hen betalar hela avgiften för bokningen. Sen kan hen be sina kompisar att betala deras egen del, alltså 95kr/person men om alla fyra är medlemmar erhåller alla rabatt och priset för en bana då blir 190 kr.

Padel är en sport som är på stor frammarsch i landet och lockar till både tävling och motion då den är vänligare för motionären då banan är mindre och bollen inte så snabb. Roligaste spelformen är dubbel och har flera tävlingsgrenar t.ex seriespel, Americano (singel eller i lag), Vinnarbana m.fl. PadelCourten erbjuder träningar för nybörjare, medel i grupp eller privat och anordnar även en del tävlingar och annat spel som man kan anmäla sig till direkt i appen Playtomic.

PadelCourten är Kungälvs första padelhall och startades i september 2019 av en av våra gamla spelare ur 86-laget, Daniel Bengtsson, tillsammans med kollegan Erik Forsberg. Daniel har IFK som moderklubb, var i Nässjö under gymnasietiden på bandygymnasiet, kom tillbaka och gjorde två säsonger i IFK A innan kosan åter gick till Nässjö IF för spel under säsongerna 2007-2009. Kareby var nästa adress innan det landade upp i Surte där Daniel är verksam än idag som spelare och ledare i Wildcats.

IFK Kungälv är därför stolta över att kunna inleda detta samarbete och ge våra medlemmar en förmån för det stöd de ger klubben genom sitt medlemskap.

Från och med när anmäld mailadress är inlagd hos PadelCourten gäller erbjudandet fram till säsongens slut i april-21.

Så in och boka din bana på https://padelcourten.se/ eller i appen Playtomic, www.playtomic.io

Mer info kommer i mail direkt från PadelCourten.