Vi säljer nu upp till max 300 säsongskort. Dessa har företräde när matcher drar igång!

Det har varit enormt många turer senaste veckorna där vi först fått besked om 300 sittande i publik till nya restriktioner från regioner som gjort att det gick tillbaka till max 50 personer.

Allsvenskan planeras att dra igång efter 19 november, vilket är datumet många regioner har tillfälliga restriktioner till och vi haft att förhålla oss till.

Vi har nu beslutat att när matcher drar igång kommer säsongskort att ha företräde. Vi kommer att till att börja med sälja upp till 300 säsongskort baserat på nuvarande information där det var planerat för 300 sittande och hoppas att det gäller som planerat efter 19 november. Om gränsen vid 50 kvarstår, och vi sålt mer än 50 säsongskort kommer vi till första matchen, och så länge det kvarstår att lotta mellan de som har säsongskort.

Vi vill vara tydliga, och ärliga med att det finns ett visst chansningsmoment i detta, det kan ju komma nya restriktioner som i allra värsta fall säger att hela serien stängs ner. IFK Kungälv kommer då INTE att återbetala några säsongskort. Men vi tror att det finns många som i dessa tider kan tänka sig att stötta med 1 000 kr för chansen att se IFK Kungälv live denna säsong. Det finns också möjlighet att koppla underkort för att se till att man vid lottning får med sin familjemedlem eller vän

En sak till. IFK Kungälv kommer INTE att ha några frikort/funktionärskort. Dvs ingen i eller runt föreningen kommer att få detta. Vi måste alla behandlas lika och hjälpa till och betala för att klara denna säsong.

Men med detta vill vi ge alla chansen att skaffa sig säsongskort och det gör man genom att gå till följande sida och fylla i formuläret: https://ifkkungalv.typeform.com/to/SnyTupkM. Först till kvarn upp till 300 st gäller.

 

Vi ses på Skarpe Nord!

Styrelsen, IFK Kungälv

Foto: Johan Spanås