Bandyallsvenskan går vidare och i nästa match väntar nu klassiska Boltic för IFK Kungälv på Skarpe Nord. 

Det täta matchandet i bandyallsvenskan rullar vidare och på tisdagskvällen är det återigen dags för match. IFK Kungälv kommer till spel med fyra raka förluster efter segern i premiären mot Västanfors.

Trots stora och klara förluster gäller det för IFK Kungälv att fokusera på de positiva bitarna, och att de unga fortsätter att tro på det spel som under perioder i matcherna visar att det unga laget på sikt kan utvecklas till något riktigt vasst.

Gästande Boltic kommer till spel med två segrar och två förluster. Senast blev det 2-4 mot Nässjö, men hemmasegern mot Kalix i lagets premiär och segern hemma mot fjolårets Elitserielag Åby Tjurresa vittnar om lagets kapacitet. I Boltic hittar vi också rutinerade profiler som Jakob Bucht, och Ted Wiklund, men mångårig rutin från spel i Elitserien. Framåt får Kungälv också se upp med unga Christopher McIntyre-Andersson som gjorde båda målen i 2-1 segern mot Åby.

Matchen följer ni på Kungälvs-Posten för er som prenumererar eller genom att köpa grundseriekort (Se alla matcher i allsvenskan för bara 699kr) på https://www.bandyplay.se/subscribe och uppge IFK Kungälv som favoritförening så får vi en extra slant eller bara köpa enskild match eller Bandygrytan.se alternativt elitrapport.se

Foto: Johan Spanås