Nässjö gästar Skarpe Nord

Lördag 12 december är det full omgång i bandyallsvenskan och Nässjö står för motståndet för IFK på Skarpe Nord. Nässjö har sju spelade matcher och fem inspelade poäng genom oavgjort mot Falun och vinster mot Boltic och nu senast Åby/Tjurheda. Nässjö är också ofina nog att två år i rad spöa IFK på Skarpe i den trevliga Jontefondsmatchen inför storpublik. I år blir det bara att drömma om publik och artikelbilden får symbolisera kommande säsong istället.

I Nässjö finns ett VBK-lån att se upp med i form av Isac Karlsson. Isac ligger på sjätte plats i poängligan med 9 mål. I senast matchen med VBK gjorde Isac sitt premiärmål i elitserien då laget föll i en jämnt match mot Hammarby.

I Kungälv är det revanschlust som råder. Att förlora två år i rad är inget som skall upprepas och nu skall det spelas för upprättelse.
- Vi har en bra känsla i truppen trots allt och nu spelar vi med fullt manskap, säger IFK Kungälvs assisterande tränare, Anders Liw.  Robin Karlsson är dock åter i Vänersborg för att täcka upp för skadade Marcus Kumpuoja, som den minnesgode läsaren vet gjorde flera säsonger i Kungälv.
- Vi har också mött skridskostarka lag i inledningen  av serien och defensiven får vara riktmärke att pricka in och så tror vi att målen framåt trillar in efter det. Efter våra förutsättningar så håller vi trots allt jämna steg med alla lag och vi får gnugga på i träning efter träning, avslutar Anders.

Avslag kl. 18:00 och ni följer matchen på Kungälvposten.se för er som prenumerera på tidningen eller via bandyplay.se för er som köpt grundseriekort eller enskild match.

Fiktiva biljetter, korv o kaffe finns som alltid att som stöd till IFK att köpa via swish. Matchbiljett 50 kr, korv 20 kr och kaffe 20 kr till nr 123 420 6652