IFK Kungälv kan med glädje meddela att COZY Café & Winebar fortsätter stödja IFK Kungälv, nu med medlemsrabatt på 20%.

IFK har sen tidigare ett gott samarbete med COZY, senast i samband med den stora Jontefondsmatchen där COZY ansvarade för all catering, d v s mat och dryck.
Som ytterligare förstärkning i samarbetet får du som medlem i IFK Kungälv 20% rabatt på notan för dig och ditt sällskap efter kl 16:00.

COZY erbjuder lunch och varmrätter, allt från lyxig räkmacka till lasagne eller kycklinggratäng, samt även bakverk. Inför jul erbjuds även julsmörgås, jullandgång samt jultallrik till så väl familjen som till företag.

Exempel: Du som är medlem i IFK får 20% rabatt på det du handlar vare sig du äter där eller väljer att ta med (Take Away) efter kl 16.00.

Just nu gäller öppettider enligt nedan:

Tisdag – Fredag har COZY öppet 11:30-14:00 samt 17:30-20.00

Lördagar gäller 11:00-15:00

För koll på ev ändrade tider, se Instagram (Cafecozysweden) eller på Facebook.

Som namnet ”Winebar” skvallrar om, finns även både öl, drinkar och vin där man gärna tar in nya spännande viner. De har även mycket uppskattade vin- och champagneprovningar varje månad.

Kan vara en onödig fråga till en Kungälvstjej som Ulrika ang hur bandyn kom in i hennes liv, men det finns bl a en spännande förklaring. 1965/66 lät farfar Enar IFK:s första snöplog stå i sitt garage pga startproblem. Sen var även pappa med bror medlemmar och har spelat med i IFK. Det blev förstås naturligt för sonen Oliver att starta i Jörgens kända Skridskoskola med nu fortsatt spel i P12.

COZY Café & Winebar har i dagarna haft oannonserat besök av kommunen gällande smittskyddsåtgärder och fick klart godkänt över sin hantering och sina regler gällande Covid-19.

IFK Kungälv är därför stolta över att kunna erbjuda COZY’s goda rätter (20%) med fullständiga rättigheter.

Välkomna till COZY Cafe & Winebar på Västra Gatan 62 (0303-12348).