Kommunen stänger Skarpe Nord med omedelbar verkan och pausar i och med det vår verksamhet.

Regeringen har vid en pressträff på fredagseftermiddagen presenterat ytterligare nationella restriktioner för att minska smittspridning. All verksamhet som drivs av staten, regioner och kommuner och inte är nödvändig bör omedelbart stängas ned fram till den 24 januari. Med anledning av dessa stänger nu Kungälvs kommun flera olika anläggningar så som  bland annat Skarpe Nord.

Klubben väntar på förtydligande från kommunen avseende vårt representationslag som tidigare fick träna och spela matcher i allsvenskan men som det nu råder och det enda vi med säkerhet vet nu är att Skarpe Nord är stängt över helgen.

Läs Kungälvs kommuns information här; Beslut om stängning

Mer info kommer så fort vi vet mer.

2020-12-20:
Uppdatering:

Kungälvs kommun har också beslutat att elitverksamhet är undantagen från beslutet i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och för att den lyder under ett annat regelverk. Definitionen på elitverksamhet är att den är på seniornivå och att utövarna kan leva på sin idrott.