Föreningen hälsar God Jul 

Denna säsong har inte blivit vad vi planerade för. Covid-19 har ställt till ett elände i hela samhället, och även påverkat oss i IFK.
Det är såklart oerhört tråkigt för alla. Både för alla ungdomslag som inte kan spela överhuvudtaget, och A-laget som är i träning men säsongen blir ju inte som vi hoppats.
Men det finns saker som måste gå före, och vi hoppas nu att smittspridningen går tillbaka.
Vi har sedan tidigare valt en linje där vi inte tycker att det är rimligt att spela Allsvenskan som om ingenting har hänt. Ibland måste man våga stå för något som man tycker är rätt, även om det inte uppskattas av alla. Vi tror att vi går stärkta ur detta på sikt! Ibland måste man göra egna uppoffringar för andra utan att det gynnar ens egna intressen.

Vi firar ju 80 år i år, och inte heller detta kunde firas som planerat. Vi hoppas att kunna fira detta som avslutning av säsongen….och början!

Nu gäller det att lyfta blicken och tänka framåt!

Nu måste vi tänka så här. 1 januari påbörjar vi kommande säsong. Det viktiga är att vi som förening fortsätter att utvecklas, och att våra lag utvecklas sedan när de kan.
Redan nu på måndag släpper vi på alla lag i träning igen (dock med rigorösa regler) även om matcher dröjer. Gällande vårt A-lag, så ska vi tänka hur bra vi vill vara sista matchen framåt vårkanten, och ta med den känslan in i hösten.

Tack alla som gör sådana oerhörda insatser för föreningen.
Det är omöjligt att tacka alla enskilt, så det blir ett stort tack till alla som gör en insats.

Dock skulle vi vilja nämna några saker.

Ett stort tack till er som säljer Bingolotter varje vecka, ni som sliter och ställer upp med granarna! Ni som hela tiden ställer upp och fixar, bygger, målar osv helt gratis för föreningen skull. Ni som kämpar troget i föreningen administrativt, skriver, dokumenterar, koordinerar osv… Måste också nämna Jörgen Stjernström och Mona som tar hand om våra yngsta varje lördagsmorgon nere på Skarpe Nord. Det är helt otroligt egentligen!

Vill också framföra ett stort tack till alla våra trogna företagspartners och supportrar. Utan er hade vi inte klarat denna säsong. TUSEN TACK!

Men en sista sak. Boken om IFK Kungälv! Ni som inte köpt den ännu måste skynda er, den är makalöst bra!

Och här ett enormt tack till de som gjorde den!

Sten
Donald
Urban
Svenne
Calle

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR