På onsdag kväll klockan sju spelar IFK Kungälv match hemma mot Gripen. Det blir en match med många nya ansikten i Kungälvs lag. 

Vi ringde upp tränare Anders Uhlin som själv drabbats av covid-19 för att höra mer detaljer inför matchen.

Hur mår du?
- Det har gått några veckor nu, det känns ganska okej. Jag orkar inte lika mycket och vissa dagar är det huvudvärk och trötthet. Men jag är tillbaka med laget, jag är inte smittsam.

Hur ser det ut inför matchen mot Gripen?
- Det är ytterligare spelare som har valt att inte spela efter de senaste restriktionerna från regeringen. Lukas Persson, Andreas Berggren och Anton Ysing har valt att stå över, sedan har vi lånat ut Victor Lindblom till Vänersborg också. Och sedan tidigare har Hampus Kärnman och Mikael Karlsson valt att inte spela.

Hur blir laget mot Gripen?
- Vi fyller på med yngre spelare från de egna leden. De får testa på allsvenskan. Det är väldigt speciella tider nu. Vi har som lag väldigt lite istid i benen och vi är inte bra förberedda. Vi får göra så gott vi kan.

Något att tillägga?
- Ja, jag tycker att vi som klubb gör helt rätt som tar ställning mot att spela. Det är en svår situation som vården och samhället befinner sig i just nu. Vi får göra det bästa av situationen.

Tack och Lycka till.

Avslag kl. 19:00 och ni följer matchen på Kungälvposten.se för er som prenumerera på tidningen eller via bandyplay.se för er som köpt grundseriekort eller enskild match.

Fiktiva biljetter, korv o kaffe finns som alltid att som stöd till IFK att köpa via swish. Matchbiljett 50 kr, korv 20 kr och kaffe 20 kr till nr 123 420 6652