P12 -  ett härligt gäng på omkring 25 killar födda 2009 och 2010 som hänger ihop i denna grupp. 

En stor del av truppen har hängt ihop sen tiden i bandyskolan men det fortsätter även att komma nya killar till laget vilket är roligt.

Denna säsong blev såklart annorlunda än vad som var tänkt men vi gör det bästa av situationen. Vi tränar tre dagar i veckan. För att få lite tävlingsinslag och matchsituationer så spelar vi internmatch på en av träningarna. Vi delar in killarna i två lag och sedan få alla en matchtröja för att känna stoltheten och tillhörigheten. Dessa matcher brukar bli väldigt bra med inställningen att ”alla vill vinna” vilket innebär bra kamp och känslan av riktig match.

Fokus på träningarna är fortsatt mycket skridskoåkning för att få upp jämnheten i gruppen. Vi ökar även träningen med fokus på passningsspel, att titta upp och passa till sin kompis. I denna ålder blir alla duktigare och duktigare skridskoåkare så att köra solo är inte längre hållbart utan vi måste börja ”spela” bandy. Det är svårt men vi ser hela tiden framsteg och varje försök till en passning är en framgång.

Vi hoppas innan säsongen tar slut att restriktionerna lättar något så vi kan få möjlighet att spela lite matcher mot lag i regionen. Blir det inte så får vi gnugga på och göra det bästa, vi får trots allt fortfarande träna vilket vi är oerhört glada för.

/Ledarna

 https://www.laget.se/ifkk0910

 

Foto: Johan Spanås