I P-14 har det hänt mycket till denna säsongvi nu har ett gemensamt lag tillsammans med Karebys killar i samma ålder. Det innebär  en rejäl trupp på mellan 20-25 bandyfrälsta killar, ett härligt tillskott som gör träningar och matcher ännu bättre och roligare.

Även på tränarsidan har vi fått ett tillskott så vi är nu 4 st tränare på alla träningar där vi verkligen försöker hålla högsta kvalité utan att för den sakens skull rucka på glädjen och kamratskapet.

Vi började redan i augusti med isträningen och tränar nu 3 ggr i veckan plus ibland även på helgen. Vi har hela säsongen skippat omklädningsrummen helt men gemenskapen på Skarpe Nords läktare har fungerat alldeles utmärkt. Det enda som saknas är förstås seriematcherna och cupspel men vi försöker spela lite internmatcher emellanåt vilket fungerar väldigt bra nu när vi har en så stor trupp.

Avslutningsvis så tycker vi att vi har ett fantastiskt gäng som har väldigt roligt ihop och som allihop alltid försöker göra sitt bästa ute på isen. Bådar gott inför framtiden!

Tränarna
Per, Anders, Johan och Erik

Foto: Johan Spanås