Båsen fylls på..

Senaste spelaren i raden att förlängs kontraktet är försvarsresen, Hampus Kärnman. Hampus är en av klubbens spelare som valda att helt pausa bandyspel denna pandemisäsong i solidaritet med de restriktioner som gäller men nu ser han fram emot nästa säsong.

- Att pausa var en självklarhet för mig då jag inte anser att allsvenskan är elitidrott som vi har vår huvudsakliga inkomst från samt med respekt för min arbetsgivare, säger Hampus. Att klubben sedan tog i princip samma ställning anser jag utmärkt och solidariskt med samhället och sjukvården, avslutar Hampus

Han har varit Kungälv trogen sedan han kom till IFK via Kareby och Höjden SK säsongen 07/08 trots anbud från andra klubbar. Hampus har varit lojal IFK:are med uppdrag, utöver spelandet, som både ledare i A-laget och styrelseledamot så att hjärtat brinner för IFK står utom allt tvivel. När pandemin slog till och han pausade spelandet kom också tankar på att det kanske är slutspelat och dags att lägga skridskorna på hyllan. När Patrik ”Putte” Johansson skrev på så blev dock suget för stort och nu blir det ytterligare en säsong med IFK. Att Hampus och Putte är personliga vänner med varandra gjorde inte beslutet svårare.

- Med Hampus har vi en stabil, spelsäker och skridskoskicklig försvarsdirigent som sällan gör en dålig insats, säger tränare Anders Uhlin.

Klubben är givetvis mycket glada för denna förlängning som kommer ge stabilitet och grundsäkerhet i försvaret.

Lycka till Hampus