Tre rutinerade herrar väljer att förlänga med IFK Kungälv.

IFK fyller på i tre olika lagdelar med kvalitet, rutin och vilja. Ytterligare tre spelare har valt att skriva under på IFKs satsning framåt i nya treårsplanen och med en målbild att bli en utav dom attraktivaste föreningarna i landet. Spelarna som valt att skriva på är inga debutanter utan tre namnkunniga spelare i form utav Lukas Persson, Daniel Strömqvist och Victor Lindblom. IFK är mycket stolta och glada att dessa tre killar har valt att jobba vidare i föreningen. Spelarna passar  bra in i att satsa gammalt och ungt och tex bygga med duktiga och ambitiösa killar från dom egna leden alla tre hoppas såklart på en vanlig säsong nästa vinter.

Lukas Persson är en bekant spelare för IFK Kungälvs fansen han har spelat IFK sedan säsongen 14/15. Han spelade dock inte denna säsongen eftersom han valde att avstå med tanke på pandemi och de regler som folkhälsomyndigheten satte upp. Lukas är född 1988 och är alltså 33 år gammal i år. Lukas Persson är en stor målskytt och har gjort mängder med mål för IFK. Han har ett hårt skott med bra precision och han kan även hitta rätt åkningar. Lukas är även en hårt jobbande spelare. Innan Lukas spelade I IFK har han även representerat Motala, Tillberga och Tellus. Hans moderklubb är IFK Motala. Vi tackar Lukas För hans underskrift.

Även den egna produkten Daniel Strömqvist har alltså valt att skriva på. Han är fostrad i IFK Kungälv och han har varit med i A-truppen i fem säsonger och han flyttades upp när han var 20 år gammal och det var säsongen 16/17. Daniel är en tuff och hård spelare med en bra fart och teknisk skridskoåkning, han har även en bra passningsklubba och bra moral. Positionen Daniel främst har är back. Vi tackar Daniel för hans underskrift.

Sist men inte minst har målvakten och bjässen Victor Lindblom valt att skriva på. Han är tillbaka i IFK efter en säsong i IFK Vänersborg. Han har gjort mängder med säsonger i IFK a-lag och är även fostrad i föreningen. Victor flyttades upp 2011 när han var 16 år gammal och känner till IFK väl och dom underbara fansen. Han har tränat med stora målvakter som Pertti Virtanen, Kimmo Kyllönen, Jesper Thimfors och David Borvall. Victor har själv växt ut till en stor målvakt och har talangen för att utvecklas ännu mer. Styrkor är smidighet, reflexer, positionsspel och räckvidd.

Truppen ser ut som följer:

Tränare
Anders Uhlin

Ass tränare
Anders Liw
Henrik Carlson

Målvakter
Jimi Corneliusson
Axel Garstam
Victor Lindblom

Utespelare
Gustav Olsson
Oscar Jenefeldt
Albin Carlström
Jonatan Alm Husberg
Hampus Pettersson
Sebastian Wahlberg
Lucas Brorsson
Viktor Uhlin
Patrik ”Putte” Johansson
Hampus Kärnman
Lukas Persson
Daniel Strömqvist