Halva truppen klar och nu firar IFK påsk fast jobbet rullar på i bakgrunden

Mer än halva truppen är nu klar och det känns oerhört stimulerande att föreningen kommit så långt så tidigt på säsongen. Arbete med lagbygget tar inte påskledigt utan det fortsätter bakom skynket. Fler underskrifter skall till och kanske även något ytterligare nyförvärv. Treårsplanen innehåller en uppflyttning på tredje säsongen från den som nu börjat och IFK skyndar klokt och med omdöme.

Ni som ännu inte köpt påskens bingolotter kan med fördel göra det på ICA MAXI i Kungälv där bingolottoståndet under påsken bemannas biland annat av våra ungdomar från A-truppen. Öppet är det mellan 10:30-16:30 och ni finner ståndet mitt emot MAXI Café. Apropå ungdomar så satt Oscar Jenefeldt i ståndet när jag tittade in vid lunchtid och vid samspråk så hälsade han till kusin Jakob Jenefeldt att han lämnar över tröja nummer 17 om Jakob vill komma hem till IFK. Stort att upplåta tröjan till kusinen.

Även Cafe Cozy har öppet långfredag och påskafton och det går utmärkt att ta sig en lunch på coronasäkert sätt och gynna Cozy. Cozy stöder IFK som förening och lämnar även rabatt till medlemmar.

Nå! Ta nu hand om er och följ alla FHM rekommendationer så får vi förhoppningsvis spela bandy i höst inför publik. Man törstar verkligen.

Allt Gott