ICA Maxi Kungälv förlänger sitt samarbete med IFK Kungälv de två kommande säsongerna och sträcker sig nu till 2023

ICA Maxi (och tidigare ICA Kvantum i Kungälv innan det blev Maxi-butik) har under mycket lång tid varit IFK Kungälv trogna som huvudpartner. I fem decennier med start 1981 har samarbetet pågått och det är naturligtvis både IFK och ICA Maxi stolta över. En bidragande faktor till detta långa samarbete är naturligtvis vår gamla storspelare Kent Björk. Kent kom till IFK från Sandvikens AIK säsongen 1984-85 och har Nässjö som moderklubb och han hann även med att bli världsmästare 1981. Han började i Kungälv att arbeta inom ICA-världen och har på så sätt byggt upp vår relation. Idag drivs ICA Maxi av handlarna Sofie Klingberg och Johannes Larsson som fortsatt är med och bidrar till klubben genom samarbetet, något som verkligen uppskattas.

- ICA Maxi och IFK Kungälv har alltså en relation som samarbetspartners som sträcker sig så långt tillbaka som till 1981. Att dom dessutom har varit huvudpartners under alla dessa år är imponerande och säger en del om hur sammankopplade våra båda varumärken har blivit, säger Patrik Johansson, marknadschef i IFK Kungälv.

- Vi är otroligt stolta över vårt långa samarbete som nu går in på ett femte decennium och är glada över vårt förnyade avtal. Vi tror starkt på IFK Kungälvs nya organisation och ser liksom klubben ljust på vår framtid tillsammans säger Sofie Klingberg och Johannes Larson, nya handlare på ICA Maxi Kungälv.

Ni som handlar på Maxi kan bland annat inte undgått IFK:s bingolottostånd som står i caféet samt att man kan donera sin pant till IFK i pantrummet. Vidare kan man som medlem i IFK också scanna en streckkod som ger klubben ytterligare 1% i sponsring av den summa du handlat. Utan vårt samarbete hade detta inte varit möjligt så tusen tack Maxi.