Är du IFK veteran vill vi gärna höra dina berättelser och historier om hur det var förr samt hur vi blev som vi blev och bjuder därför in dig som veteran till lunch med IFK.

IFK är i slutfasen med ett arbete kring en ny varumärkesidentitet och grafisk design kopplat till vår historia. Det finns många saker vi gärna skulle vilja höra mer om. Tex varför byttes det till röda tröjor? Hur var Sovjetresan på 70-talet? Vad skiljde IFKs identitet från KSKs förr i tiden? Med mera, med mera, Vi kommer under lunchen att presentera vår nya design på dräkter och den story vi vill berätta kring vårt varumärke IFK Kungälv. Samtidigt vill vi få lite synpunkter och dialog från er veteraner.

Vi vill härmed bjuda in till en lunch i klubbstugan tisdag 15 juni klockan 12.00

Om du är intresserad av att komma och bidrag med historier om IFK ser vi först och främst att du är medlem i föreningen (eller blir det innan lunchen) och att du främst kan berätta om saker som hände tidigare än 1985.

Vi vill få möjlighet att träffa dig ”som var med förr” eller har kopplingar till väsentliga personligheter kopplade till IFK Kungälvs historia.

Vi hoppas att du vill komma, och intresseanmälan görs till ola.dagliden@ifkkungalv.se och skriv bara kort vem du är och din koppling till IFK  så skriver vi upp dig på listan.

När vi ser hur stort intresset är kommer vi att återkomma med bekräftelse. (Om det skulle bli för många kanske vi delar upp i två grupper beroende på antal..)