Mathias Åström ansluter från Örebro SK.

IFK har varit en man kort i truppen och när tipset kom om Mathias Åström som mittfältare/anfallare togs kontakt och i veckan blev det klart. Han kommer närmast från Örebro SK men har Hauger BK i Norge som moderklubb. Efter bandygymnasiet i Edsbyn blev det Örebro SK. Åtta matcher i ÖSK tröjan blev det innan det var dags att pröva lyckan i Kungälv. Det är en kille som flugit något under radarn och tipset kom egentligen förra säsongen från Edsbyn att detta var en spelare att titta lite extra på. Nu är kontraktet underskrivet och det skall bli spännande att följa.

- Jag är född 01 och ser mina egna styrkor i att jag är stor, skridskostark och lagspelare,  säger Mathias

Och vi som njutit av Greger Svenns konster vet att norrmän är både lagspelare och skridskostarka. Att Mathias är stor o stark skriver vi också under på och de verkar orka hur mycket som helst

- Jag valde IFK för att det kändes bäst för mig och min utveckling samt att den treårsplan som presenterades för mig var oerhört seriös, avslutar Mathias.

IFK hälsar välkommen och önskar stort lycka till.