Fyra stolta IFK spelare på landslagsläger

Fyra spelare skall på landslagsläger till helgen 11-12 september. De första två är Gustav EK och Hugo Andersson som under Pierre Roos och Oscar Jonsson ledning skall deltaga på ett läger i Uppsala med P21-landslaget. I fortsättning ser våra spelares engagemang ut som nedan

14-17 okt Cupspel EXTE cupen Ljusdal
19-21 dec Decemberläger Västerås
19-23 jan VM P21 Finland

Nästa spelare är Hampus Pettersson som med sitt P19-landslag skall samlas i Örebro för att slipa formen inför kommande uppdrag som ser ut som nedan. P19 leds av den icke helt obekante IFK Kungälvbekantingen, Jesper Larsson, idag tränare i Frillesås samt Joakim Björkman som tidigare säsonger tränade Frillesås.

31 okt-2 nov Novemberläger Uppsala
19-21 dec Decemberläger Katrineholm
19-23 jan P:19 VM Katrineholm

Sedan tidigare är även Kasper Timbrelli uttagen till P17-landslaget som också har träff i Örebro till helgen. Laget leds av Patrick Sandell och Mikael Larsson

2-4 nov Novemberläger Uppsala
19-21 dec Decemberläger Uppsala
26-31 jan P17 VM Ryssland