Kungälv Bandy kommer i år under IFK Kungälv regi lira i Division 1 västra och nu är serien lottad och klar med två derby på programmet.

Nu börjar det verkligen dra ihop sig och man kan börja längta till isen ligger blank och fin. Division 1 västra är nu lottad och klar som enkelserie och Kungälv Bandy börjar mot Höjden på Skarpe Nord söndagen 21 november. Två derbyn bir det också då Kungälvs SK som i år befinner sig i samma serie samt som tidigare Surte BK. Kungälvs SK möter vi på annandagen och Surte möte vi 19 december. Båda på Skarpe Nord fast annandagen har KSK hemmamatch.

Innan serien drar igång kommer laget även att deltaga i Surtes Cup, Bäst i Väst som går av stapeln den 22-24 oktober i Ale Arena. Kan bli en värdemätare för Ysings och Karlssons adepter då seriekollegor ingår i cupen. Läs mer här; Bäst i Väst

Biljettpriser för Division 1 finner ni här och köper ni säsongskort så gäller det även Division 1.

Division 1 västra

Sön 21/11 Kungälv Bandy-SK Höjden
Sön 28/11 Kungälv Bandy-IFK Vänersborg
Sön 12/12 Blåsuts BK-Kungälv Bandy
Sön 19/12 Kungälv Bandy-Surte BK
Sön 26/12 Kungälvs SK-Kungälv Bandy
Sön 02/01 Kungälv Bandy-Sunvära SK
Tor 06/01 Lidköpings AIK U-Kungälv Bandy
Sön 09/01 Kungälv Bandy-Borås Bandy
Tor 13/01 Mölndal Bandy-Kungälv Bandy
Sön 16/01 Otterbäckens BK-Kungälv