3 nya kontrakt klara till IFK Dam

Olivia Geft, Hanna Liw, Alva Hildesson

IFK Kungälv är glada att kunna presentera 3 nya spelare som ansluter till Dam-truppen för säsongen 24/25.


Olivia Geft gjorde sin första seniorsäsong i KS Bandy säsongen 23/24. Under säsongen tog hon väldigt stora kliv. En närmast outtröttlig skridskoåkare med en kämpar instinkt som inte ger sig i situationerna hon hamnar i, väldigt kul spelare att se och vi som följt hennes utveckling på nära håll ser fram emot att se fortsättningen.

Alva Hildesson gjorde sin första seniorsäsong i KS Bandy säsongen 23/24. En tuff spelare som inte backar för det fysiska spelet. Tyvärr var den senare delen av säsongen skadekantad för Alva men med lite vila och sedan fysträning så känner sig Alva på gång igen.

Hanna Liw - Nu tar även familjemedlem nummer 3 på sig IFK tröjan. Hanna debuterade 2017 som målvakt i det som var Kareby IS Dam och har sedan dess varit med och bidragit till dambandyn på seniornivå. De senaste säsongerna har Hanna spelat med KS Bandy i Elitserien.


Vi har en spännande vår och sommar framför oss där vi regelbundet kommer att presentera nya spelare, vi välkomnar tjejerna och ser fram emot en spännande säsong med IFK Kungälv i Elitserien för damer säsongen 24/25

Föregående
Föregående

IFK Kungälv förstärker med Adam Herou Löf

Nästa
Nästa

Truppen fylls på