Glad Påsk - IFK Kungälv inleder påskfirandet med att presentera fyra nya kontrakt till IFK Dam

Felicia Larsson, Moa Ellefsen, Elena Schulz, Erica Johnsson

Fyra nya härlig kontrakt påskrivna

Felicia Larsson är en enormt skridskostark spelare som när hon bestämt sig är svårstoppad med sin höga fart. Med sin position som halv kommer Felicia vara viktig del av det nya lagbygget i IFK Kungälv. Som sina egna styrkor ser hon sin skridskoåkning och sin spelförståelse. Som moderklubb har Felicia Surte BK men har varit en del av KS Bandy Dam sedan säsongen 20/21

Erica Johnsson är en spelare som ser sina egna styrkor i sin spelförståelse,styrka och inställning och just inställningen om att aldrig ge sig tillsammans med sin enorma arbetskapacitet ger en spelare som kommer som ett gott tillskott till lagbygget i IFK Kungälv. Som moderklubb har Erica Kareby IS som hon på sin meritlista tog SM-Guld med 2017.

Elena Schulz är en målvakt med stor räckvidd genom sin längd. Kommer från en säsong i KS Bandy med 21 matcher bakom sig. Hon ser sin spelförståelse som en av sina styrkor, hon är en målvakt med bra skridskoteknik. Som moderklubb har Elena Kareby IS och har sedan säsongen 20/21 varit en del av KS Bandy. På meritlistan finns 2 SM-Guld med F17.

Moa Ellefsen är en tuff spelare som inte är rädd för att gå in i situationer. Moa kommer senast från KS Bandy där hon haft en väldigt bra utveckling som spelare under säsongen 23/23. Moa är ursprungligen från Lidköping där hon tidigare spelat med Villa Lidköping i Elitserien och i Allsvenskan. 

Dessa fyra lirare har framtiden framför sig och kommer förhoppningsvis att utvecklas än mer och lyfta laget till nya höjder säsongen 2024-2025

Klubben hälsar tjejerna varmt välkomna till IFK!

Föregående
Föregående

Niklas Holopainen återvänder till Kungälv

Nästa
Nästa

Välkommen hem, Axel!